Copyright 2017 - Custom text here


Takarékszövetkezetünk pénzügyi szolgáltatásainak központi elem a lakossági bankszámlavezetés. A lakossági bankszámla alkalmas arra, hogy Ön a pénzügyeit egyszerűen, pontosan, gyorsan, kevés időráfordítással olcsón elintézheti.
A lakossági bankszámla nyitásaingyenesen történik. Számláját Ön valamennyi fiókunkban elérheti függetlenül attól, hogy hol nyitotta azt. Kirendeltségeinken kívül a lakossági bankszámlához kapcsolódó bankkártyák segítségével az ország bármely részén, sőt az ország határain kívül is készpénzhez juthat bankjegykiadó automata használatával (ATM). A bankszámla használatával biztonságos körülmények között kezelheti pénzét, amely könnyen hozzáférhető, mégis kamatozó marad.

A lakossági bankszámlával készpénz tranzakciókat intézhet (be és kifizetés), eseti és rendszeres utalásokat fogadhat és indíthat, kifizetheti közüzemi számláit. A bankszámla forgalmáról havonta forgalmi értesítést küldünk, melyen nyomon követheti pénzügyi helyzetét, kiadásait és bevételeit.

A lakossági bankszámla alkalmas bárminemű jóváírás fogadására, a bankszámla egyik legfontosabb egyik legfontosabb funkciója a munkabérek fogadása. Munkabéréhez Ön egy munkanapon belül hozzájuthat, így késedelem nélkül rendelkezhet jövedelme felett. Kirendeltségeinkben és a bankjegykiadó automatákon készpénzben hozzájuthat, de a lakossági bankszámla segítségével akár közüzemi és egyéb számláit is fizetheti, az időlegesen felesleges pénze pedig lekötés nélkül is kedvezően kamatozik. Lehetőség van deviza átutalás indítására is forint számláról.

Megbízások:

Megbízásainak zökkenőmentes bonyolítását egy esetleges számlaváltás sem akadályozhatja, munkatársaink a közüzemi és egyéb szolgáltatók felé minden szükséges információt megadnak. Önnek csupán fel kell keresnie valamelyik kirendeltségünket közüzemi számláinak egy példányával és felhatalmazást kell adnia a számla feletti rendelkezésre. Minden további teendőt leveszünk a válláról. A megbízások kezelésének a legkényelmesebb módja, ha NetB@nkon keresztül intézi.

Számláinak rendezésére kétféle tartós megbízási mód áll rendelkezésére:

 • Állandó összegű megbízás
  Amennyiben Önnek hetente, havonta vagy akár évente állandó összeget kell utalnia/teljesítenie valamely szolgáltató felé (pl.: közös költség, előfizetési díj stb.), Önnek csupán egy megbízást kell adnia a takarékszövetkezetnek, és mi automatikusan, pontosan az Ön által kért napokon teljesítjük ilyen jellegű fizetési kötelezettségeit.
 • Változó összegű megbízás
  Elsősorban a rendszeresen felmerülő de előre nem ismert összegű számlák teljesítését jelenti, mint pl. gáz-, víz-, telefonszámla. Amennyiben Ön felhatalmazást ad takarékszövetkezetünknek, rendszeresen és folyamatosan teljesítjük számláinak kiegyenlítését. A terheléseket csak az Ön által megadott összeghatárig teljesítjük, így nem fordulhat elő váratlan nagy összegű számla automatikus utalása.
Eseti megbízások
A lakossági bankszámla alkalmas az egyszer felmerülő utalások bonyolítására is. Az Ön megbízása a takarékszövetkezet által vezetett bankszámlákra még aznap teljesül, de lehetőség van bármely más bank által vezetett bankszámlára (átvezetés) is utalni, ez esetben egy munkanapon belül megérkezik a célszámlára az utalt összeg.

A folyószámlához igényelhető szolgáltatásaink köre:

 • számlalekötés (Ft és Deviza)
 • betétlekötés
 • számlahitel
 • bankkártya
 • netb@nk szolgáltatás
 • SMS szolgáltatás

 

LAKOSSÁGI BANKSZÁMLÁHOZ KAPCSOLÓDÓ DÍJAK, KÖLTSÉGEK