Copyright 2017 - Custom text here


 

 

A Cirrus/Maestro konvertibilis forintkártya a világ bármely országában használható készpénzfelvételre és vásárlásra. Elfogadói köre belföldön és külföldön is igen kiterjedt, több ezer ATM és kereskedő, szolgáltató elfogadja.

 

Igénylésre azon devizabelföldi ügyfeleink jogosultak, akiknek bankszámlájára - igazoltan - minimum 10.000,- Ft havi rendszeres átutalás érkezik. Újonnan nyitott lakossági számla esetén a rendszeres átutalás igazolása mellett a 10.000,-Ft fedezeti összeg befizetése is szükséges.

 

A MasterCard nemzetközi kártyatársaság szabványainak megfelelő, a Kártyabirtokos adataival megszemélyesített, négyjegyű titkos kóddal (PIN kóddal) ellátott debit (betéti) kártya. A kártya készpénzfelvételre, készpénzbefizetésre (a deposit funkcióval rendelkező ATM-en keresztül) és vásárlásra szolgáló kártya. A Cirrus/Maestro bankkártyával végzett minden tranzakció PIN köteles. A Cirrus/Maestro bankkártyával kezdeményezett tranzakció végrehajtása azonnali authorizációval történik. A kártya belföldi és nemzetközi használatra egyaránt alkalmas, nem dombornyomott (IMPRINTER-es, és Internetes használatra nem alkalmas).A bankkártya érvényességi ideje 2 év (a lejárat a kibocsátástól számított 2. év azonos hónapjának utolsó napja). A bankkártyához kapcsolódóan opcionális biztosítás igénylésére van lehetőség.

 

Felhasználása: Készpénzfelvétel bankjegykiadó automatából (ATM) a nap 24 órájában, illetve a nyitvatartási idő alatt, hitelintézetek pénztáraiból (bankpénztári POS terminál), valamint áruk és szolgáltatások ellenértékének kiegyenlítése kereskedőknél (POS terminálon) belföldön és külföldön egyaránt.

 

Szeghalom és Vidéke Takarékszövetkezet ATM-it megtalálja: Szeghalmon, Füzesgyarmaton, Bucsán, Dévaványán, Körösladányban, Vésztőn, Okányban.

 

 

 

Magasabb jövedelemmel rendelkező devizabelföldi ügyfeleinknek ajánljuk ezt a típusú konvertibilis forintkártyánkat. Elfogadói köre a legszélesebb az összes létező bankkártya közül, gyakorlatilag bármelyik bankjegykiadó automatánál használható, és a legtöbb kereskedői terminál is elfogadja.

Igénylésre azon rendszeres jövedelem átutalással rendelkező számlatulajdonosaink jogosultak, akiknek havi jövedelmük eléri a 40.000,- Ft-ot. Újonnan nyitott lakossági számla esetén a rendszeres átutalás igazolása mellett 40.000,- Ft fedezeti összeg befizetése is szükséges. A MasterCard nemzetközi kártyatársaság szabványainak megfelelő, a kártyabirtokos adataival megszemélyesített, négyjegyű titkos kóddal (PIN kóddal) ellátott debit (betéti) kártya. A kártya készpénzfelvételre, készpénzbefizetésre (a deposit funkcióval rendelkező ATM-en keresztül) és vásárlásra szolgáló kártya, amellyel imprinteren off-line (engedélykérés nélküli) tranzakciók is végrehajthatók. Az ATM-en (készpénzbefizetés tranzakció kivételével), illetve POS terminálon keresztül bonyolított tranzakció esetén on-line módon történik az autorizáció és az ezt követő klíring elszámolás.

A kártya belföldi és nemzetközi használatra egyaránt alkalmas, dombornyomott kártya (IMPRINTER és Internetes használatra alkalmas). A bankkártya érvényességi ideje 2 év (a lejárat a kibocsátástól számított 2. év azonos hónapjának utolsó napja). A bankkártyához kapcsolódóan opcionális biztosítás igénylésére van lehetőség.

Felhasználása: Készpénzfelvétel bankjegykiadó automatából (ATM) a nap 24 órájában, valamint egyéb szolgáltatások igénybevétele ATM terminálon (pl. mobil top-up, egyenleglekérdezés), készpénz befizetés (ATM terminálon keresztül az Integráción belül), illetve a nyitvatartási idő alatt hitelintézetek pénztáraiból (bankpénztári POS terminál, bankpénztári Imprinter), valamint áruk és szolgáltatások ellenértékének kiegyenlítése kereskedőknél (POS terminálon, bankpénztári Imprinteren) belföldön és külföldön egyaránt.

Szeghalom és Vidéke Takarékszövetkezet ATM-it megtalálja: Szeghalmon, Füzesgyarmaton, Bucsán, Dévaványán, Körösladányban, Vésztőn, Okányban.